It Collection

It Collection

De It Collection is een merk van Cinetex dat bestaat uit verschillende spannende lijnen. De It Collection heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding dus ideaal voor u als winkelier want het zijn echte best-sellers!
Plug It
Een uitgebreide lijn in butt pluggen in verschillende materialen, kleuren en formaten. Zwarte siliconen varianten die zacht en soepel zijn en metalen pluggen met fonkelende strass stenen.
Ze zijn zowel los verkrijgbaar per maat, als in verschillende sets. De It lijn heeft een nette verpakking met een blauwe touch. Zowel blister verpakkingen als doosjes, dus perfect in een schap in uw winkel te combineren.
Ring It
Een super uitgebreide lijn met genummerde cockringen waardoor uw klanten hun favoriet gemakkelijk kunnen onthouden. De cockringen zijn leverbaar in verschillende materialen en met verschillende extra’s zoals vibraties of patroontjes. Ring It cockringen zijn verpakt in een handige en goed opvallende geel gekleurde blister verpakking, die rechtstreeks uw winkel in kunnen.
Rabb It
Rabbit vibrators voor een wel heel scherpe verkoopprijs, ze vibreren en roteren en verwennen zowel inwendig als uitwendig tegelijkertijd. Leverbaar in roze, paars en zwart. De rabbit vibrators zijn verpakt in een handige blister verpakking die er ook echt uit zullen springen in uw winkel. Binnenkort zal de Rabb it lijn uitbreiding krijgen van luxer verpakte vibrators dus houdt de website goed in de gaten.
Wear It 
Spannende catsuits met open kruis voor een super scherpe prijs. De catsuits zijn leverbaar in verschillende modellen en in de kleuren zwart, rood en wit. Wear It catsuits zijn allemaal one-size geschikt voor maat XS t/m XL. Ze zijn verpakt in een handige hang verpakking en kunnen direct uw winkel in.
Interesse of meer informatie over de It Collection of één van de It Collection lijnen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@cinetex.nl we geven u graag meer informatie.

Klik hier om de Wear It Collectie te zien op de webshop van Miranda.nl
Klik hier om de overige It Collectie te zien op de webshop van Miranda.nl

vraag-info-aan