Ivy

Ivy Top Erotics staat voor betaalbare top kwaliteit.

Ivy is een jong en fris merk met kwalitatieve top producten tegen een scherpe prijs. Op dit moment beperkt de collectie zich nog tot de Booster in 3 verschillende maten en de bijbehorende opzet stukken, maar dit komt omdat het merk begonnen is met het artikel waarvoor de meeste vraag was: “ een mega krachtige vibrator in pocket formaat”.

Booster
De Booster is leverbaar in 3 formaten gemaakt van ABS kunststof omhult met een lekkere zachte laag. Hij is USB oplaadbaar door middel van de bijgeleverde oplader en voorzien van een lampje aan de onderkant. De Booster is voorzien van 10 verschillende vibratie patronen welke je eenvoudig kunt verstellen met de one-touch button aan de onderkant en het speeltje is 100% waterproof!  Als extra omzetmaker is er de accessoire set met drie losse opzetstukken.

De verpakking van Ivy is super stijlvol en van degelijke kwaliteit waardoor hij in het oog springt bij uw klanten, een must have lijn voor in de winkel dus. Meer informatie? Stuur u dan vrijblijvend een mailtje naar info@cinetex.nl.

Klik hier om deze producten te zien op de webshop van Miranda.nl

vraag-info-aan