Zestra

Zestra is “de” nieuwe sensatie uit Amerika, waarvoor zelfs de sterren warm lopen. Het is een lustopwekkende olie welke er vrijwel direct voor zorgt dat uw gevoelige plekjes nog gevoeliger worden en u zich super opgewonden voelt. Ideaal dus vrouwen die hier problemen mee hebben.

De lustopwekkende olie is geheel op natuurlijke basis, een gepatenteerde formule van verschillende botanische oliën en anti-oxidanten zoals vitamine C en vitamine E. Breng slechts een klein beetje olie aan op en om de clitores en aan de binnenkant van de schaamlippen. Binnen 3 tot 5 minuten na het aanbrengen zorgt de Zestra olie voor een intens opgewonden gevoel wat maar liefst 45 minuten aanhoudt. Zestra is klinisch getest en ruim 70% van de vrouwen raad andere aan Zestra te gebruiken.

Zestra is leverbaar in een handig pompflesje van 15 ml en als test set met 3 zakjes van 0,8 ml voor éénmalig gebruik. Wilt u Zestra gebruiken in combinatie met condooms, gebruik dan condooms gemaakt van polyurethaan, de lustopwekkende olie kan schadelijk zijn voor latex condooms.

Heeft u interesse om Zestra toe te voegen aan uw collectie? Bent u nieuwsgierig naar de bijbehorende voorwaarden en inkoopprijzen? Neem dan contact op met info@cinetex.nl.

Prijzen en voorwaarden zijn namelijk afhankelijk van uw wensen.
Wij lichten dit graag aan u toe in een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Klik hier om deze producten te zien op de webshop van Zestra.nl


download  vraag-info-aan