Lovegel

Lovegel Glijmiddel:

Lovegel heeft onder andere een kwalitatieve lijn met glijmiddelen die CE- zijn gekeurd en daarmee ook een echt medisch hulpmiddel zijn. Bijna de helft van de vrouwen heeft wel eens of vaker last van vaginale droogheid, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn. Niks om u voor te schamen want Lovegel biedt de oplossing. Lovegel glijmiddel voorkomt vervelende wrijving tijdens de sex en tijdens het spelen met sex speeltjes.

De lijn van Lovegel bestaat uit verschillende soorten glijmiddelen namelijk:

Lovegel Waterbased Lubricant
Een glijmiddel op waterbasis welke lekker vochtig is en niet schadelijk voor condooms en sexspeeltjes. U kunt er zoveel van gebruiken als u zelf wilt en het zo vaak herhalen als u prettig vindt. Het glijmiddel is leverbaar in vier verschillende formaten namelijk: 125 ml, 250 ml, 500 ml en 1000 ml

Lovegel Silicone Lubricant
Een glijmiddel op siliconen basis die lekker zacht aanvoelt en lang vochtig blijft. Het glijmiddel is tevens te gebruiken als massage olie. Lovegel Silicone Lubricant is leverbaar in vier verschillende formaten namelijk: 125 ml, 250 ml, 500 ml en 1000 ml

Lovegel Backdoor Lubricant
Een glijmiddel op siliconen basis speciaal ontwikkelt voor anaal gebruik. Het glijmiddel voelt heerlijk zacht aan en blijft lekker lang vochtig. Ook dit glijmiddel is te gebruiken als massage olie. Het glijmiddel is leverbaar in vier verschillende formaten namelijk: 125 ml, 250 ml, 500 ml en 1000 ml

Lovegel Toy Cleaner

De Toy Cleaner bevat een natuurlijke alcohol die desinfecterend werkt. We adviseren u uw sex speeltjes na gebruik goed te reinigen om vervelende infecties te helpen voorkomen en goed onderhoud bevorderd de levensduur van uw toys. De Lovegel Toy Cleaner is geschikt voor alle soorten sex speeltjes. Hij is voorzien van een handige spray dop waardoor hij makkelijk is in gebruik. De Toy Cleaner is leverbaar in 150 ml.

Lovegel Massage Olie

Lovegel heeft ook de speciale kissable massage olie in de collectie. Kissable betekend dat de massage olie likbaar is, dus het kan ook oraal gebruikt worden. Er zijn verschillende geuren/smaken van de Lovegel Massage Olie:
– Kokos
– Vanille
– Roos
– Kers
– Mango
– Neutraal
De massage olie is verkrijgbaar in flesjes van 100 ml en van 250 ml. De massage olie is ook verkrijgbaar als massage kaars. Dit is een kaars waarbij het kaarsvet met hitte omzet in massage olie. Hierin zijn ook de bovengenoemde geuren beschikbaar.

Lovegel Stimulating Gel

Dit is een stimulerende gel welke zowel te verkrijgen is voor mannen als voor vrouwen. Deze gel dient in een kleine hoeveelheid aangebracht te worden op de intieme delen en zorgt er voor dat je sneller en intenser klaar komt.

Heeft u interesse om Lovegel aan uw collectie toe te voegen?
Neem dan vrijblijvend contact op met info@cinetex.nl wij voorzien u graag van informatie.

vraag-info-aan